BoomStruikBoomMarkt-SchagenSlot SchagenAuto
NIEUW41,- Euro per les
NIEUW

RIS Gecertificeerde rijopleiding

De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Bij de Rijopleiding in Stappen ga je steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 39 ‘gebruiksaanwijzingen’ (scripts), verdeeld over vier modules.

Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de eerste twee modules worden de kennis en vaardigheden getoetst door je eigen rij-instructeur.

In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan de examensituatie. De examinator geeft tips ter verbetering. Bovendien kun je voor de auto vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres van het praktijkexamen. Verder komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde.

De vierde en laatste toets is het praktijkexamen bij het CBR.

In de RIS krijg je ook huiswerk mee.

Het is de bedoeling dat je je thuis op de rijlessen voorbereidt. De tijd die dat vraagt, is voor iedereen verschillend.

De voordelen op een rijtje

• Fors hoger slagingspercentage

• Hoge kwaliteit van de rijopleiding 

• Stap-voor-stap aanpak

• Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer

• Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart

Home
Home